LA FACTORIA JOVE DE CAN MASSALLERA


Orientació acadèmica i professional. T’interessa! by joventut
Abril 30, 2020, 12:24 pm
Filed under: Activitats formatives, Estudis, Informació

 

  • Necessites orientació acadèmica?

Si tens dubtes sobre el futur i no saps per on continuar els estudis, o vols conèixer les sortides laborals que aquests et poden proporcionar, l’equip d’orientació d’educaweb facilita les respostes que necessites.

El seu web presenta informació i continguts sobre el món educatiu i de la formació que et poden resultar força útils. Dona les claus per triar uns estudis o una professió. Classifica tota la formació disponible per nivells acadèmics i per temes o especialitats; criteri que també segueix per presentar totes les sortides professionals que se’n deriven en una mena de diccionari molt fàcil de consultar.

També permet realitzar un test d’orientació que et pot ajudar alhora de conèixer-te millor i, així, avançar en el teu procés de decisió.

  • Edu365.cat: recursos per a estudiar

Portal educatiu de primària i secundària que ofereix recursos didàctics de totes les matèries.

De fàcil navegació, pots accedir als continguts ordenats per nivell d’estudis (des d’infantil fins a batxillerat) i per assignatures, fins i tot les optatives de cada cicle. Inclou nombrosos enllaços a diferents webs d’interès de cada matèria i a aplicacions que et faciliten posar en pràctica i desenvolupar els coneixements més tècnics, com ara el disseny o el dibuix tècnic o artístic.

També presenta un recull d’aplicacions genèriques (capsa d’eines) força útils, pensades per millorar la qualitat dels teus treballs i la seva presentació, i d’altres més tècniques (càpsules) que també pots utlitzar en altres àmbits més enllà dels estudis.

  • Bloc de ciències naturals per a secundària

Naturalsom ofereix els apunts, ordenats per unitats didàctiques, de tots els continguts curriculars dels diferents cursos d’ESO i Batxillerat.

Va dirigit als alumnes de secundària de Ciències de la Naturalesa i als de batxillerat que cursen Ciències per al Món Contemporani, Ciències de la Terra i Biologia, però també serveix per a tots aquells que vulguin satisfer la seva curiositat sobre aquests temes.

A més, inclou presentacions multimèdia, una extensa videoteca classificada per temes i nombrosos enllaços que poden ser molt útils alhora d’estudiar o per millorar els vostres apunts de classe.


Feu un comentari so far
Deixa un comentariDeixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s%d bloggers like this: