LA FACTORIA JOVE DE CAN MASSALLERA


* Assessoria Psicològica

 

Suport en la presa de decisions, conflictes familiars o de parella, dificultat en les relacions personals, control d’estrès, angoixa davant dels exàmens, autoestima o autoimatge, soledat, pors, etc. No es fan tractaments ni seguiments a llarg termini.

TROBA’T: Assessoria psicològica adreçada a adolescents de 12 a 16 anys i a les seves famílies

Horari: Dilluns, dimarts i dijous de 15.30 a 19.30h 

ASSESSORIA PSICOLÒGICA PER A JOVES: Adreçada a joves de 16 a 35 anys

Horari: Dilluns i dimecres de 15.30 a 19.30h i Dimarts de 10 a 14h

L’Assessoria Psicològica està ubicada al Servei d’Informació Juvenil El Punt a La Factoria Jove de Can Massallera, C.  Mallorca, 30.

És imprescindible demanar cita prèvia.

Telèfon: 93 652 98 43 Whatsapp 673036495

A/e: elpunt@santboi.cat

IG @joventutsantboi


10 comentaris so far
Deixa un comentari

Quisiera cita para mi hijo ,tiene 14 años y lleva meses con un carácter y comportamiento muy malo y ahora más después de que ha vivido nuestra separación ,he solicitado hace dos meses en su instituto pero todavía no tengo respuesta .
Espero noticias
Gracias

Comentari per Nuria

Hola,
El Ayuntamiento de Sant Boi presta el Servicio de apoyo psicológico ‘Trob@’t’ dirigido a los y las adolescentes de la ciudad. Se pretende ayudar a los y las adolescentes de 12 a 16 años de Sant Boi a enfrentar dificultades y preocupaciones que pueden afectar a su desarrollo personal y social en esta etapa del ciclo vital, ayudando a superar dificultades en momentos de desorientación, duda o sufrimiento.
Puedes enviar un mensaje a la dirección electrónica assessoramentadolescents@santboi.cat para pedir cita.
Saludos.

Comentari per joventut

Hola,
Para poder trabajar la autoestima y la indapatación tenemos una asesoría psicológica para jóvenes.
Si puedes llámanos a El Punt (tel 93 652 98 43), para poder hablar sobre tu demanda y mirar qué es lo que te podemos ofrecer.
Saludos.

Comentari per joventut

Hola, me gustaría sabe si dais servicio a padres, con hijos con problemas que no quieren ayuda. Gracias

Comentari per ana

Hola Ana,

Disculpa por la tardanza. Desde aquí damos atención a jóvenes, el servicio se dirige a personas de Sant Boi entre 16 a 35 años. Llámanos al 936529843 o pásate por aquí y explícanos un poco más tu situación, quizás podemos recomendarte un servicio a tu medida.

Un saludo

Comentari per joventut

Podeis ir al SOAF (Servei d’Orientació i Acompanyament a les Famílies) de la Fundació Marianao ( C/ Girona nº 30), donde hay una psicóloga y una educadora que os podrán atender con cita previa.Podéis llamar al 93 630 30 62 o bien por mail a families@marianao.net para pedir hora.

Saludos

Comentari per Sara

y si ets un jove de 31 anys??? No puc gaudir de la assessoria psicológica???

Comentari per Carlos

Hola Carlos,
L’Assessoria Psicològica del SIJ El Punt és un servei adreçat a joves de 16 a 35 anys, per tant sí que pots demanar hora quan ho necessitis trucant-nos al telèfon 936529843. El nostre horari és: dilluns i divendres de 10 a 14h i de dilluns a dijous de 16 a 20h.
Salutacions!

Comentari per joventut

Hola,
Si ets un/a jove fins a 30 anys i vols venir a l’Assessoria Psicològica, pots contactar amb el SIJ El Punt i concertar cita. L’atenció es fa en dimarts i és un servei totalment gratuït.

Comentari per ulrichriera

M’agradaria tractarme d’aquests temes de psicologia : control d’estrès, angoixa davant dels exàmens, autoestima o autoimatge. He de pagar? Quins dies son?

Gracies.

Comentari per Susan




Deixa un comentari