LA FACTORIA JOVE DE CAN MASSALLERA


* Assessoria Laboral

ASSESSORIA LABORAL PER A JOVES

Aquesta assessoria ofereix orientació als i a les joves per millorar en la recerca de feina. Ajudem a preparar les eines necessàries: com fer un currículum i una carta de presentació, on buscar feina, com fer una bona entrevista…

Assessorament laboral per a joves de 16 a 35 anys tots els dijous de 16 a 19.30h. Demana cita prèvia a elpunt@santboi.cat / tel  93652843/ whatsapp 673036495

postal assessoria laboral cartell (Postal)

PROGRAMA ESKALA: MILLORA DE L’OCUPABILITAT PER A JOVES

Imatge del Programa Eskala

Els /les joves entre 18 i 30 anys que estiguin a l’atur i vulguin superar aquesta situació, tindran accés a l’ESKALA, el nou programa d’entrenament i coaching professional per a joves de Sant Boi engegat per la Unitat de Joventut de lAjuntament de Sant Boi

  • En què consisteix el coaching professional?

La persona coach ajuda als/les joves a observar i prendre consciència de les seves pròpies creences i conductes, a empoderar-se i saber triar les millors alternatives que potencien els resultats que busca. El coach aplicat al programa ESKALA es desenvoluparà en 3 fases:

1. Entrenament pel balanç vital. En al primera fase cada jove analitzarà el seu punt de partida,coneixent amb profunditat quines esferes de la seva vida potencien o dificulten la presa de decisions, i prendrà consciència de la seva posició respecte al mercat laboral realitzant el seu propi PLA D’ACCIÓ VITAL.

2. Itinerari ocupacional. Mitjançant sessions grupals els/les joves realitzaran un BALANÇ DE COMPETÈNCIES, determinaran els mitjans que necessiten per adquirir les competències del perfil professional triat i definiran el seu PROJECTE PROFESSIONAL. En aquesta segona fase, els/les joves comptaran amb els recursos proporcionats per l’ESKALA per a l’adquisició de competències tècniques: un taller de tast a càrrec de l’empresa, professionals a mà i pràctiques en empreses.

3. Itinerari d’inserció. En aquesta fase els/les joves executaran el seu projecte professional amb la formació i la recerca activa de feina. Comptaran amb sessions grupals sobre tècniques i planificació de la recerca de feina, accés a la borsa de feina disponible, així com de tutories individuals per l’acompanyament cap a la seva inserció.

Per altre banda, El programa ‘ESKALA preveu la formació dels i de les joves en l’ús de les eines TIC i la creació d’una plataforma online pròpia, que utilitzaran al llarg de tot el programa com a suport als seus itineraris d’ocupació i d’inserció.

Per a més informació:

Al telèfon del SIJ El Punt 936 529 843 / Whatsapp 673 199 616

O bé per correu electrònic: elpunt@santboi.cat  / eskalasantboi@gmail.com


2 comentaris so far
Deixa un comentari

He visto recién hoy 29/1 el boletín, y me perdí las sesiones informativas. Estoy muy interesada en estar en el programa eskala, si hay posibilidad por favor avisadme. Gracias!!

Comentari per sonia

Hola!
El programa Eskala volverá a abrir convocatoria en el mes de junio, para empezar en septiembre.
Estate atenta y vuelve a consultarnos más adelante. Hasta pronto!

Comentari per joventut
Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s