Filed under: General
Vols aprendre a cuinar d’una manera saludable i sostenible? Vine’t i amplia els teus coneixements culinaris elaborant receptes variades, divertides i saboroses.
Contingut: Característiques de la cuina saludable. Nutrients, balanç energètic i grups d’aliments. Tècniques saludables de preparació d’aliments. Principis de la cuina sostenible. Origen dels aliments, productes de temporada i proximitat. Consum responsable dels aliments, planificació de menús i organització de les compres. Tècniques de cuina sostenible. Conservació i aprofitament dels aliments
Per poder inscriure’t has de tenir entre 16 i 30 anys.
Dates: de l’11 d’abril a l’11 de maig
Horari: Dimarts i dijous de 17 a 20h
Durada: 30 hores
Modalitat: Presencial, a Can Massallera
Impartit per Adrián Muñoz, Graduat en Nutrició Humana i Dietètica i Màster en Alimentació en l’Activitat Física i l’esport.
Feu un comentari so far
Deixa un comentari