LA FACTORIA JOVE DE CAN MASSALLERA


Bo lloguer jove by joventut
Juny 2, 2022, 10:08 am
Filed under: General

Ahir es va publicar al DOG la convocatòria del Bo Jove juntament amb els terminis per presentar la sol·licitud. La sol·licitud es podrà presentar del 8 juny a les 9h al 17 de juny a les 17h electrònicament (accés al tràmit).

Cal recordar que les sol·licituds es tramitaran i resoldran per ordre de presentació, així que es millor tenir ja tota la documentació preparada i escanejada!!

Documentació mínima necessària

La documentació necessària per acreditar els requisits que es demanen a la convocatòria, llevat dels casos en què la persona sol·licitant s’oposa que l’Administració faci la consulta:

  1. Document de sol·licitud de la subvenció signat.
  2. Només en el cas de Ciutadans i ciutadanes de la Unió Europea: Certificat de registre de ciutadans de la UE vigent.
  3. Justificants d’ingressos de la persona sol·licitant i cadascun dels membres de la unitat de convivència en edat laboral. Així les persones que hagin començat a treballar l’any 2021 hi no han fet declaració de renda 2020, hauran d’aportar un certificat d’imputacions subministrat per l’Agència Estatal d’Administració Tributària (AEAT) corresponent a l’exercici 2021. En el cas que hagin començat aquest any 2022, nòmines i contractes de treball. En el dos casos, també cal que presentin una declaració responsable en la que constin tots els ingressos percebuts en la unitat de convivència o que preveuen, d’aquell exercici.
  4. Llibre de família, si s’escau.
  5. El contracte de lloguer o el contracte de cessió d’ús de l’habitatge o habitació a nom de la persona sol·licitant.Tots els rebuts de lloguer o del preu de la cessió corresponents a l’any 2022, pagats fins a la data de presentació de la sol·licitud.
  6. Full de transferència bancària normalitzat, o document equivalent, a nom de la persona sol·licitant, del compte on s’ha d’ingressar la subvenció. Domiciliació subvenció.

Recordeu que per fer el tràmit telemàticament cal tenir la identificació digital (IdCAT mòbil).


Feu un comentari so far
Deixa un comentariDeixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %sA %d bloguers els agrada això: