LA FACTORIA JOVE DE CAN MASSALLERA


El Bo Lloguer Jove ja està aquí! by joventut
Mai 23, 2022, 10:22 am
Filed under: Beques per a joves, Habitatge

Saps que és el Bo jove? El BO JOVE DE LLOGUER és una subvenció adreçada a les persones joves d’entre 18 i 35 anys que siguin titulars de contracte de lloguer d’un habitatge o habitació la qual sigui el seu domicili habitual. L’ajuda serà de 250 € mensuals amb el límit de l’import mensual de la renda de lloguer o cessió i s’atorgarà durant un període de 2 anys.

Quins seran els requisits?

  1. Tenir entre 18 i 35 anys en el moment de presentar la sol·licitud.
  2. Tenir la residència legal a Catalunya i que l’habitatge/habitació arrendada constitueixi la residència habitual i permanent de la persona.
  3. Disposar d’una font regular d’ingressos que reportin unes rendes anuals que no siguin superiors als límits establerts a les bases.
  4. Ser titulars, en qualitat d’arrendatari, del contracte de lloguer de l’habitatge/habitació objecte de subvenció que constitueix el seu domicili habitual i permanent i estar-hi empadronat al mateix. En el cas de no ser titular de contracte de lloguer en el moment de la sol·licitud, caldrà estar en condicions d’accedir a un arrendament o cessió d’habitatge/habitació en el termini màxim de dos mesos des de la notificació de la resolució de concessió de la subvenció.
  5. No pagar mensualment un lloguer superior als imports que estableixen les resolucions de convocatòria corresponents (pendent de publicació).
  6. Tenir domiciliat el cobrament de la subvenció en una entitat financera.
  7. Estar al corrent de pagament de les rendes de lloguer en el moment de presentar la sol·licitud.
  8. Pagar el lloguer per mitjà de transferència bancària, rebut domiciliat, ingrés en compte, Bizum o rebut emès per la persona administradora de la finca.
  9. Complir les obligacions tributàries amb l’Estat i la Generalitat de Catalunya i les obligacions amb la Seguretat Social.

Tot i encara no estar obert el període de sol·licituds, la convocatòria es publicarà pròximament. Les sol·licituds es tramitaran per ordre de registre, sempre que la sol·licitud i la documentació estiguin completes.

Recorda que per sol·licitar aquest ajut serà necessari la identificació digital (idCAT). Si encara no la tens, pots sol·licitar-la en aquest enllaç.

Per a qualsevol consulta pots contactar amb nosaltres a través de:

– Email:elpunt@santboi.cat
– Telèfon: 936529843
– Whatsapp 673036495
– Instagram: @joventutsantboi
– Presencialment amb cita prèvia: SIJ El Punt (C/Mallorca, 30)

Més informació: BO LLOGUER

Advertisement

Feu un comentari so far
Deixa un comentariDeixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %sA %d bloguers els agrada això: