Filed under: Activitats formatives
En aquest curs trobaràs les eines i tècniques per a cuinar diferents àpats que poden ser transportats, ja sigui en carmanyoles per dinar fora de casa, els entrepans, àpats per fer esport i per compartir, siguin pícnics o sopars amb amics i amigues.
Es buscarà la practicitat de les elaboracions i que siguin fàcils de ser menjades i transportades. Finalment, les receptes es faran pensant en les necessitats nutricionals i energètiques en cada cas.
Per poder inscriure’t has de tenir entre 16 i 30 anys.
Contingut:
- Àpats que poden ser transportats (carmanyoles, entrepans, pícnics…)
- Necessitats nutricionals i energètiques en cada cas (treballs físics, fer esport, etc.)
- Recursos i electrodomèstics dels que disposem en cada cas
- Embolcalls, mètodes de conservació i emmagatzematge de les elaboracions per poder ser transportades
Dates: del 14 d’abril al 26 de maig de 2021
Horari: Dimecres de 17.30 a 20.30 h
Durada: 21 hores
Modalitat: on line, a través d’una plataforma
Impartit per: Èlia Vidal, cuinera i nutricionista
RECORDA: Si tens el Carnet SB Jove activat la formació és gratuïta!!!
FORMULARI D’INSCRIPCIÓ AL CURS DE CUINA PER EMPORTAR
Les INSCRIPCIONS a tots els cursos s’iniciaran el proper 22 de febrer a partir de les 10h del matí. IMPORTANT! Hauràs d’omplir el formulari del curs que t’interessi amb les teves dades.
Les places són limitades. Et confirmarem si has estat acceptat o acceptada al curs seleccionat.
Les inscripcions es tancaran 3 dies abans de l’inici de cada curs o fins que les places s’exhaureixin.
MÉS INFORMACIÓ
SIJ El Punt – La Factoria Jove de Can Massallera. C. Mallorca, 30
Dilluns i divendres de 10 a 14h. De dimarts a dijous de 16 a 19.30h
Telèfon 936529843 Whatsapp 673036495
elpunt@santboi.cat @joventutsantboi www.joventutsantboi.cat
Feu un comentari so far
Deixa un comentari