LA FACTORIA JOVE DE CAN MASSALLERA


Participa al taller de mobilitat ‘Ampliant horitzons: eines i recursos per la recerca de feina i pràctiques per Europa’ by joventut
Octubre 16, 2020, 11:56 am
Filed under: Mobilitat Internacional

El proper dimarts 20 d’octubre a les 18h es durà a terme el taller de mobilitat internacional ‘Ampliant horitzons: eines i recursos per recerca de feina i pràctiques per Europa’ a través de la plataforma online ZOOM.

En aquest taller-xerrada dinàmic s’introduirà als i a les joves sobre diferents recursos per la recerca de feina o pràctiques a Europa.

S’explicarà en què consisteix la xarxa Eures, és a dir, el portal europeu de la mobilitat professional, així com les pràctiques remunerades de l’Eurodyssee, les pràctiques d’Erasmus+, el TLN Mobilicat, les pràctiques a institucions europees i el Cos Europeu de Solidaritat. També es citaran els portals de recerca de feina per Europa més habituals.

D’altra banda, es donaran consells de com iniciar la cerca., es farà una reflexió de què s’ha de tenir en compte abans de marxar, així com s’introduirà el nou format del CV Europass.

Si vols saber com marxar a fer pràctiques o treballar per Europa, o bé fer un projecte de voluntariat del Cos Europeu de Solidaritat, uneix-te a la xerrada a través d’aquest enllaç:

https://us02web.zoom.us/j/87631409264?pwd=ajV5bE0yS29WNGhvNDN3VzRVOXpEdz09


Feu un comentari so far
Deixa un comentariDeixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s