LA FACTORIA JOVE DE CAN MASSALLERA


TARGETA MONEDER PER A JOVES – COVID19 by joventut
Setembre 22, 2020, 4:01 pm
Filed under: Informació, Participació

Afanya’t, les sol·licituds estaran obertes fins els 15 d’octubre o fins acabar pressupost!

L’Ajuntament de Sant Boi ha creat un ajut extraordinari destinat a joves de 16 a 25 que han patit, ells, elles o les seves unitats convivencials, una disminució dels seus ingressos a causa de la pandèmia del coronavirus, i que per tant estan fent un major esforç econòmic per atendre les seves necessitats bàsiques.

Els ajuts es donaran un cop i de manera excepcional en tots els casos, ja que estan adreçats a millorar la situació derivada de la Covid-19 i és compatible amb qualsevol altre ajut al que la família tingui dret per la mateixa causa.

L’import de l’ajuda s’abonarà mitjançant el lliurament d’una targeta moneder que els i les joves podran utilitzar per adquirir productes o serveis als comerços locals adherits a la campanya Reactivem Sant Boi. D’aquesta manera, a través d’aquest ajut es contribueix a fer front a les necessitats dels i de les joves en el context actual i a la vegada es recolza el comerç local de proximitat.

L’import de l’ajut és de 200€ i s’abonarà mitjançant el lliurament d’una targeta moneder.

CONDICIONS DE LA TARGETA

  • Es podrà fer servir en els comerços adherits a la campanya, tant presencialment com online si el comerç ofereix aquesta opció.
  • Queda prohibida l’adquisició de productes alcohòlics, tabac i loteries.
  • No cal activar-la, es pot utilitzar directament.
  • Permet gastar, com a màxim, el saldo que hi ha carregat, 200€. Si es fa una compra per import superior al saldo existent, donarà un error al datàfon. En aquest cas cal demanar a l’establiment que fraccioni la compra en 2 pagaments, un del saldo disponible que podrà pagar amb aquesta targeta i la resta a pagar amb metàl·lic o amb una altra targeta.
  • No està permès treure diners, és exclusivament per compres de productes a qualsevol dels establiments adherits.
  • Es pot consultar el saldo i moviments de manera gratuïta a qualsevol caixer de CaixaBank i mitjançant la web www.moneytopay.com > Altres gestions de la meua targeta > Consulta de saldo i moviments.

Per a més informació:

OFICINA REACTIVEM SANT BOI, telèfon 936548222 (matins de 9 a 14h i dilluns i dimarts de 16 a 18h) i a reactivemsantboi@santboi.cat


3 comentaris so far
Deixa un comentari

Hola bon día,

Tinc vint anys i m’agradaria saber que he de fer pero a aconseguir aquesta tarjeta moneder. Altament, també m’agradaria saber si aquest import sobre la tarjeta, més endavant s’hauria de retornar.

Moltes gràcies.

Comentari per Mariona

Hola Mariona,
No cal retornar aquests diners si te’ls concedeixen.
La informació exacta per saber si pots sol·licitar-la, te la facilitaran a l’OFICINA REACTIVEM SANT BOI, telèfon 936548222 (matins de 9 a 14h i dilluns i dimarts de 16 a 18h) i a reactivemsantboi@santboi.cat
Salutacions,

Comentari per joventut

Hola Mariona,
Si se’t concedeixen aquests 200€ no cal retornar-los.
Per saber si pots sol·licitar-la i obtenir tota la informació més completa, has d fer-ho a través de l’OFICINA REACTIVEM SANT BOI, telèfon 936548222 (matins de 9 a 14h i dilluns i dimarts de 16 a 18h) i a reactivemsantboi@santboi.cat
Salutacions

Comentari per joventut
Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s