LA FACTORIA JOVE DE CAN MASSALLERA


Aplicacions per a estudiants by joventut
Juny 29, 2020, 12:18 pm
Filed under: Informació

Moltes aplicacions informàtiques poden facilitar el dia a dia dels i de les estudiants, ja que permeten organitzar les tasques fàcilment, emmagatzemar informació i compartir-la, fixar recordatoris per les dates d’exàmens o de lliurament de treballs o accedir a diversos recursos didàctics.

Aquí us presentem algunes apps força interessants, compatibles tant per a Android com per a iOS i totalment gratuïtes. Una de les més destacades és GoConqr, que permet crear els teus propis apunts i altres elements d’estudi (fitxes, mapes mentals o diapositives), realitzar test de repàs per matèries i temes d’estudi, consultar nombrosos recursos educatius i compartir-los amb els teus companys i les teves companyes.

Entre les apps que t’ajuden a gestionar el temps i la feina hi ha, entre d’altres, OneNote (forma part del paquet Office 365 de Microsoft), Any.do i Todoist, que també faciliten el treball en equip perquè donen la possibilitat d’assignar feines als companys i companyes i fer-ne un seguiment de la seva evolució.

Alhora de mantenir la concentració durant el temps d’estudi o mentres realitzes els teus treballs acadèmics, apps com Be Focused, Focus To-Do o Forest App t’ajuden a mantenir l’atenció en la feina i eviten distraccions.

Per acabar, recomanem altres apps més específiques i d’ús molt senzill que et poden ajudar ràpidament per estudiar o fer treballs. Es tracta del diccionari online de la llengua espanyola, d’un traductor que gestiona desenes d’idiomes i d’una calculadora científica que pots trobar en diferents versions.


Feu un comentari so far
Deixa un comentariDeixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s