LA FACTORIA JOVE DE CAN MASSALLERA


Estàs estudiant? Aprofita els recursos que trobaràs a internet by joventut
Juny 12, 2020, 9:51 am
Filed under: Activitats formatives, Informació

A l’hora d’estudiar, pots complementar la informació dels llibres de text o dels apunts de classe, amb els recursos didàctics que ofereixen diverses webs educatives i que et faciliten l’aprenentatge.

Hi ha plataformes de caràcter generalista, com Tiching, dedicades a totes les matèries d’ensenyament de les etapes educatives d’infantil, primària i secundària (ESO i batxillerat). Però també pots trobar pàgines centrades en temàtiques determinades, més concretes, com ara les ciències, la comunicació audiovisual o l’educació en valors molt actuals.

En l’àmbit de les assignatures més científiques, destaca Edumedia que ofereix un recull de recursos classificats per nivell i matèria educativa i que són disponibles en diverses llengües. Una altra proposta és ciència en 1 minut, una sèrie de vídeos curts elaborats per la Unitat de Comunicació Científica de la Universitat Rovira i Virgili que poden resoldre dubtes científics a joves i adults.

Edualter procura el desenvolupament personal mitjançant l’educació en valors tant necessàris com la pau, els drets humans, la interculturalitat i la sostenibilitat, aplicada tan a l’àmbit socioeconòmic com al mediambiental. També educa en temes de gènere, ciutadania o democràcia efectiva.

Keep calm and good study a tothom!


Feu un comentari so far
Deixa un comentariDeixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s