LA FACTORIA JOVE DE CAN MASSALLERA


Portals educatius, formació a distància! by joventut
Juny 10, 2020, 9:00 am
Filed under: Activitats formatives, Informació

 

Ampliar la formació acadèmica pot facilitar l’accés al món laboral. Molts portals educatius ofereixen la possibilitat d’estudiar online tota mena de cursos de manera gratuita, des de qualsevol idioma, informàtica, disseny, comptabilitat o gestió mediambiental. Aquí us deixem algunes referències que us poden interessar com per exemple AulaFacil, de caràcter generalista, o Aulaclic, especialitzat en temes d’ofimàtica i informàtica.

El portal educación 3.0, especialitzat en la innovació en l’àmbit educatiu, a banda de cursos de formació, també ofereix recursos didàctics ordenats per etapes d’ensenyament. A més a més, disposa d’apartats específics dedicats a la tecnologia, els llibres i l’oci on es presenten un munt de referències amb les quals millorar l’aprenentatge de manera força lúdica.

El web de Formación online presenta un cercador de cursos virtuals gratuits organitzats per àrees educatives i que s’actualitza periòdicament amb totes les novetats disponibles a la xarxa. Va més enllà de l’ensenyament, i també ofereix nombroses referències relacionades amb l’accés al mercat laboral i les oposicions. Inclou un apartat dedicat a les beques i subvencions disponbles per a estudiar a distància.

En l’àmbit universitari, Miríadax ofereix nombrosos cursos a distància de tots els ensenyaments. Disposa d’un cercador força àgil i fàcil d’utilitzar perquè puguis accedir ràpidament a estudiar allò que més t’interessi.

Així doncs,  no perdis l’oportunitat que t’ofereixen les xarxes per ampliar els teus coneixements i adquirir competències que puguin complementar la teva formació i millorar les teves possibilitats en la recerca de feina!


Feu un comentari so far
Deixa un comentariDeixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s