LA FACTORIA JOVE DE CAN MASSALLERA


MERCAT D’ART JOVE. DIGUES LA TEVA! by joventut
Juny 2, 2020, 8:00 pm
Filed under: Mercat d'Art Jove, Participació

Des de la Unitat de Joventut de l’Ajuntament de Sant Boi, volem convidar a totes les persones joves d’entre 16 i 35 anys del municipi i que estiguin interessades en l’art i la cultura, a proposar les seves idees per millorar i actualitzar la propera edició del Mercat d’Art Jove dins del marc de la Fira de la Puríssima, els dies 6, 7 i 8 de desembre. 

Iniciem un procés de participació, per a què  joves de de Sant Boi, amb interessos o inquietuds artístiques, donin la seva opinió, aportin propostes i/o idees per dissenyar el nou Mercat d’Art Jove 2020.

Si vols opinar, fer propostes i dir la teva en el procés de creació del nou Mercat d’Art Jove, pots fer-ho en el següent enllaç: https://participa.santboi.cat/processes/martjove20

Des de plataforma de participació de Sant Boi de Llobregat, t’animem a formar part d’aquesta iniciativa i et demanem que comparteixis aquesta informació amb persones joves de Sant Boi que creus que estarien interessades en participar.

Dóna un cop d’ull i participa com vulguis: opinant, valorant, fent propostes, demandes, proposant idees, formant part de la comissió…! VOLS DIR LA TEVA?


Feu un comentari so far
Deixa un comentariDeixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s%d bloggers like this: