LA FACTORIA JOVE DE CAN MASSALLERA


Ajuts per pagar el lloguer (Covid-19) by joventut
Mai 25, 2020, 10:00 am
Filed under: Habitatge, Informació

Està oberta la convocatòria pública d’ajuts al pagament del lloguer per a persones en situació de vulnerabilitat provocada per la Covid-19. Aquests ajuts gestionats per la Generalitat de Catalunya estan vinculats al Reial decret llei 11/2020, de 31 de març, de mesures urgents complementàries en l’àmbit social i econòmic per fer front a la situació d’emergència sanitària.

Hi ha previstos dos tipus d’ajudes:

  1. Ajuts al pagament total o parcial de la renda de lloguer: per resoldre problemes transitoris de pagament parcial o total del lloguer
  2. Ajuts a la cancel·lació total o parcial de microcrèdits per al pagament del lloguer: per fer front a la devolució de microcrèdits (ajuts transitoris de finançament)

El termini per presentar les sol·licituds finalitza el 30 de setembre de 2020, però com que aquestes ajudes es concedeixen per sistema d’adjudicació directa, cal fer la tramitació tan aviat com sigui possible, en previsió que es pugui esgotar la dotació pressupostària.

En poden ser beneficiàries totes les persones que disposin d’un contracte de lloguer d’acord amb el que estableix la Llei d’Arrendaments Urbans, i que faci referència al seu habitatge habitual, que ha d’estar legalment situat a Catalunya.

Assessorament a l’oficina municipal Reactivem Sant Boi (93 654 82 22) Les persones interessades poden contactar amb l’oficina municipal Reactivem Sant Boi (93 654 82 22), que s’encarrega d’assessorar-les i acompanyar-les en relació amb la presentació del formulari de sol·licitud i, en cas necessari, per a l’obtenció del certificat digital IdCAT Mòbil.

Per saber quins són els requisits, les incompatibilitats, la quantia màxima a perecebre i el límit temporal, els terminis, pots consultar: http://ves.cat/euje

 

 

 

 


Feu un comentari so far
Deixa un comentariDeixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s