LA FACTORIA JOVE DE CAN MASSALLERA


Proves d’accés a cicles formatius by joventut
Mai 19, 2020, 1:52 pm
Filed under: Activitats formatives, Informació

El Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya ha anunciat la convocatòria per fer les proves d’accés als diferents graus de formació professional pel curs 2020-21 (inclou els ensenyaments esportius, els d’arts plàstiques i disseny, els de música i dansa, actuació teatral i circ) i us facilita l’inscripció telemàtica a les mateixes.

Les dates d’inscripció a aquestes proves, tant pels cicles de grau mitjà com pels de grau superior són del 13 al 21 de maig d’enguany. Els exàmens es faran entre el 29 i el 30 de juny.

Poden fer la prova d’accés als cicles de grau mitjà els majors de 17 anys que no tenen el graduat en educació secundària obligatòria. Els requisits per fer les proves per accedir als cicles de grau superior són tenir 19 anys o més i no disposar del títol de batxillerat o equivalent.

En aquests enllaços que us hem compartit trobareu informació sobre els continguts de les proves, els temes que són objecte d’avaluació (ordenats per matèries) i el material necessari per realitzar-les. També podeu consultar els centres on es realitzen les proves i quines exempcions podeu demanar segons les vostres circumstàncies laborals o acadèmiques.

A més a més, us podeu inscriure a les proves des de l’enllaç habilitat en la mateixa pàgina. Aquí s’informa de tots els terminis del procés, dels requisits, de les taxes que cal abonar (i els descomptes disponibles) i de la documentació que cal presentar per part dels aspirants, incloses les perseones amb necessitats específiques.

Finalment, us deixem l’enllaç als cursos de preparació d’aquestes proves d’accés. Aquests cursos formen per presentar-se a la part comuna, a la part específica, o a totes dues, de tots els ensenyaments de la formació professional.

Més dubtes? Posa’t en contacte amb elpunt@santboi.cat

 

 

 

 


Feu un comentari so far
Deixa un comentariDeixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s