LA FACTORIA JOVE DE CAN MASSALLERA


AJUTS PRACTICUM ODISSEU by joventut
Abril 16, 2018, 1:30 pm
Filed under: Beques per a joves, Treball

odisseu

Ja estan obertes les inscripcions als Ajuts al Pràcticum Odisseu adreçats a aquells joves que desitgeu realitzar pràctiques universitàries remunerades en empreses de municipis rurals.

Els Ajuts del Pràcticum Odisseu permeten que les empreses seleccionades tinguin accés a candidats amb formació superior, un perfil que sovint escasseja a les zones rurals per la pròpia situació geogràfica lluny dels centres universitaris.

D’altra banda, pel col·lectiu jove, aquest programa representa una primera experiència laboral, que complementa la formació i els prepara per al mercat laboral. A més a més, els ofereix l’oportunitat de contactar amb el teixit empresarial de territori rural.

Hi ha ofertes d’empreses del camp del Turisme, Documentació, Història, Geografia, Agrònoms, Forestals, Educació, Màrqueting, ADE, Enginyeries, Informàtica o Arquitectura, entre d’altres.

Pots consultar les  59 ofertes de pràctiques en empreses localitzades de 19 comarques rurals de Catalunya al web (es poden anar incorporant ofertes fins el 30 d’abril) www.odisseujove.cat/ofertes-de-practiques/

Els i les joves interessats/des podeu presentar la seva sol·licitud  fins el 15 de maig al web www.odisseujove.cat.


Feu un comentari so far
Deixa un comentari



Deixa un comentari