LA FACTORIA JOVE DE CAN MASSALLERA


Vols treballar aquest estiu? by joventut
Abril 23, 2015, 11:53 am
Filed under: Treball

Sin título

Si estàs pensant en treballar aquest estiu comença a escalfar motors perquè els processos de selecció ja han començat! Pren nota!

Abans de res prepara i actualitza el teu currículum, és molt important adaptar-lo a la feina que estiguis buscant. Per això serà indispensable que facis una recerca i coneguis quins perfils són els demandats, quines competències són les valorades i quins són els requisits formatius. És molt important aquesta feina prèvia per tal que la teva candidatura encaixi al màxim amb l’oferta!

  • Un consell! No enviïs el CV a totes les empreses sense analitzar bé què busquen i si el teu perfil encaixa amb el que cerquen.
  • Moltes ofertes tenen com a requisit una formació no reglada com: el títol de monitor en el lleure, títol en primers auxilis, coneixement alt d’idiomes… La formació reglada és molt important però és important complementar el currículum amb formació no reglada!
  • Si envies una autocandidatura (enviar el teu currículum directament a una empresa) recorda acompanyar-la d’una carta de presentació.
  • Acostuma’t a cercar feina a Internet. Hi ha webs (Infojobs, Monster, Infoempleo, Studentjob) de recerca de feina que tenen una categoria específica per buscar feina a l’estiu.
  • Si busques feina en el sector del turisme visita les webs: Turijobs, Turiempleo o Hosteleo.
  • Si el que busques és donar classes de repàs, oferir-te com a cangur pots anunciar-te en el taulell d’anuncis de El Servei d’Informació Juvenil El Punt. Apropa’t al servei i deixan’s el teu anunci!

Tens dubtes per fer un currículum? No saps què és una carta de presentació? Recorda que en el Servei d’Informació Juvenil El Punt et podem ajudar! T’hi esperem!

Anuncis

Feu un comentari so far
Deixa un comentariDeixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s