LA FACTORIA JOVE DE CAN MASSALLERA


ARTISTES DEL MÓN… PREPARATS/DES PEL CONCURS DEL NOU CARTELL DEL MERCAT D’ART JOVE? by joventut
Juny 26, 2014, 3:17 pm
Filed under: Concursos i premis

MAJ 2014

Ja estem pensant en la Fira de la Puríssima i en el Mercat d’Art Jove de Sant Boi, ja sabeu, un espai de creació i promoció per als/les joves artistes i una mostra de l’aportació cultural dels i les joves.

Com que creiem en fomentar la creativitat juvenil l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat organitza un concurs per seleccionar el cartell que identificarà el Mercat d’Art Jove de Sant Boi 2014.

Si tens entre 16 i 35 anys, vius a Catalunya, i portes l’art per les venes… Ja pots començar a crear! Participa-hi! Això sí, joves santboians/es…tindreu prioritat!

Els cartells es podran presentar de l’1 al 18 de setembre de 2014, presencialment al Servei d’Informació Juvenil El Punt, a l’Oficina Municipal d’Atenció al Públic o per correu electrònic.

Un jurat farà una primera tria de 10 propostes que seran les que formaran part de l’exposició col·lectiva que es farà al Mercat d’Art Jove 2014. No t’agradaria que la teva obra fos protagonista a la fira?

Com a novetat aquest any, les 10 imatges seleccionades pel jurat seran publicades en facebook. I aquí començaran les votacions populars per escollir les 3 imatges preferides. D’entre aquests cartells finalistes, el jurat seleccionarà un cartell guanyador dotat amb un premi de 500 €.

Creativitat en marxa aquest estiu!

Per a més informació vine a El Punt:

La Factoria Jove de Can Massallera
C. Mallorca, 30
Tel. 93 652 98 43


1 comentari so far
Deixa un comentari

[…] per tal que aneu obrint boca: Beques per a joves, nous cursos de la Formació t’obre portes!, concurs de cartells i parades del Mercat d’Art […]

Retroping per PREPARA’T PEL SETEMBRE! | LA FACTORIA JOVE DE CAN MASSALLERA
Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s