LA FACTORIA JOVE DE CAN MASSALLERA


BEQUES LA CAIXA DE DOCTORAT by joventut
gener 7, 2014, 3:27 pm
Filed under: Beques per a joves

Assessoria Mobilitat Internacional

Atenció! La Fundació “la Caixa” convoca 25 beques per fer estudis oficials de doctorat que culminin amb la lectura d’una tesi doctoral en una universitat espanyola.

El programa de doctorat que es proposi ha de disposar de la Menció cap a l’Excel·lència en el moment del tancament de la convocatòria.

Els becaris s’han d’incorporar a les universitats de destinació el curs 2014-2015 i, en concret, abans del mes de febrer de l’any 2015.

La convocatòria comprèn totes les àrees del coneixement i s’adreça a totes aquelles persones que compleixin els requisits per accedir al doctorat i que es matriculin per primera vegada en estudis d’aquest nivell.

Les beques tenen una durada inicial d’un any i es podran prorrogar per períodes iguals fins a una durada màxima de quatre anys.

Els candidats que rebin una beca hauran de fer estades a l’estranger per un temps total mínim de 6 mesos durant els tres primers anys del doctorat.

La convocatòria es tanca el dia 24 de febrer de 2014.

La dotació total de la beca és de 113.500 euros per a quatre anys de durada màxima. Aquesta quantitat inclou la remuneració del becari, les quotes a la Seguretat Social en les quals hagi d’incórrer la universitat i una dotació addicional, cada any, per a despeses complementàries com: l’import de la matrícula i les taxes associades, complements de formació, llibres, programes informàtics, subscripcions, inscripció a ponències o viatges i assegurances.

Més info: http://obrasocial.lacaixa.es/deployedfiles/obrasocial/Estaticos/pdf/Becas/Bases_Becas_2014_Espana_ca.pdf

 

Anuncis

Feu un comentari so far
Deixa un comentariDeixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s