LA FACTORIA JOVE DE CAN MASSALLERA


EL PROJECTE DE MOBILITAT LABORAL CATALUNYA-QUEBEC 2012 by joventut
Octubre 22, 2012, 9:42 am
Filed under: Mobilitat Internacional, Treball

A partir de la signatura de la declaració comuna entre els Governs del Quebec i de Catalunya el passat mes de febrer, ambdós estan treballant plegats per tal d’afavorir la mobilitat de persones treballadores cap al Quebec i facilitar-ne la seva integració socioprofessional. Aquest projecte es gestiona des de la direcció de la xarxa del SOC .

Actuacions realitzades fins al mes de setembre 2012: Sessions informatives sobre projecte de mobilitat laboral al Quebec (situació mercat laboral, perspectives, tràmits, línies de col·laboració…); Prova pilot amb unes 25 ofertes de feina que responien a 133 llocs de treball procedents d’una agència de reclutament internacional del Quebec (Québec International) en diferents sectors.

Properes actuacions (2012)

Octubre 2012: Noves sessions informatives Noves sessions informatives a Casa del Mar (Barcelona): Dilluns 29 d’octubre, Dimarts 30 d’octubre i Dimecres 31 d’octubre sobre diferents àmbits: TIC, Metal·lúrgia, Finances & Assegurances, Ciències de la Salut & Química i Enginyeria. Les preinscripcions a aquestes sessions, que es realitzaran on line en aquest enllaç. Consideracions: Hi haurà traducció simultània del francès al català per a aquestes sessions. S’adreça a persones treballadores, en situació d’atur o en actiu. Obertes a persones no inscrites a les oficines de Treball. Hi ha un apartat al web del SOC específic sobre aquest projecte (hi trobaràs un apartat de  Preguntes més freqüents sobre aquestes sessions). Consultes o dubtes es poden adreçar a comunicacio.soc@gencat.cat

Novembre 2012: Journée Québec a Barcelona El proper 29 de novembre tindrà lloc a Barcelona la primera Journée Québec. Hi participaran prop de 30 empreses amb seu a Quebec que al llarg d’aquesta jornada realitzaran entrevistes de feina a persones prèviament seleccionades. S’ha creat una plataforma específica on les empreses publiquen el seu perfil i les ofertes de feina i les persones candidates podran postular per les mateixes. Només les persones que es registrin en aquest portal podran participar en aquesta missió de reclutament.

El SOC endega una línia de formació de la llengua francesa a aquelles persones que aquest sigui la seva mancança per participar en aquest projecte de mobilitat laboral.

Data: 29 de novembre de 2012. Lloc: Hotel Fira Palace de Barcelona. Horari: 09.00h-19.00h. Tipologia d’ofertes de feina: sectors TIC, ciències de la salut, química, metal·lúrgia, enginyeria i finances i assegurances.

Format de la jornada: Matí: Assistència de persones candidates a qui les empreses han concertat una entrevista. Tarda: fòrum obert. Assistència de persones candidates dels perfils sol·licitats però a qui no se’ls hi ha concedit hora per a entrevista.

Anuncis

Feu un comentari so far
Deixa un comentariDeixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s