LA FACTORIA JOVE DE CAN MASSALLERA


CAMPS DE TREBALL 2012 by joventut
Març 27, 2012, 6:54 pm
Filed under: Turisme juvenil, Voluntariat

Ja està oberta la inscripció als Camps de Treball, activitat d’estiu en la que un grup de joves es comprometen de forma voluntària i desinteressada a desenvolupar durant un període de 15 dies un treball de projecció social o comunitari combinat amb activitats de lleure. El programa de camps de treball, adreçat a joves de 14 a 30 anys, inclou els camps de treball a Catalunya, els camps de treball a la resta de l’Estat i els camps de treball internacional (per poder participar en aquests últims s’ha de ser major d’edat.) Les temàtiques des camps poden ser molt diverses: Medi Ambient, Patrimoni, Arqueologia, Cultural, Social, Etnogràfic, Treball Social, Infants i Joves, Festivals, Interculturalitat, Noves Tecnologies, etc.

Si estàs interessat/ada en els camps de treball a Catalunya i a la resta de Comunitats Autònomes pots preinscriure’t pe Internet a wwww.xanascat.cat o trucant al 012, entre el 24 d’abril i el 15 de maig (ambdós inclosos) Si es tracta de camps de treball a l’estranger, les preinscripcions estan obertes des del 20 de març, fins a l’octubre o fins la finalització de places i cal que consultis la pàgina de la COCAT (www.cocat.org)

Els preus que tenen els camps de treball oscil.len entre els 90 i els 130 e. i varien segons la modalitat. La quota cobreix: Allotjament, alimentació, direcció tècnica i animació i l’assegurança de responsabilitat civil.

Les condicions per poder participar, els preus la llista de camps de treball, i més informació al respecte les trobaràs a : camps de treball 2012

Anuncis

Feu un comentari so far
Deixa un comentariDeixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s