LA FACTORIA JOVE DE CAN MASSALLERA


L’INTERRAIL, MOLT MÉS QUE UN BITLLET DE TREN by ulrichriera
Juliol 13, 2010, 4:00 pm
Filed under: Turisme juvenil

  

L’interrail no és únicament un bitllet de tren, és un estil de viatge obert a la improvisació i l’aventura degut a la total llibertat de moviment que et dóna, doncs no hi ha cap recorregut prefixat i l’has de fer tu escollint quins trens vols agafar. L’abonament permet viatjar de forma il·limitada per Europa en gairebé tots els tren que vulguis (excepte en el teu país d’origen) i ets tu qui decideix quin bitllet esculls i quins països del vell continent vols visitar. Tens la possibilitat d’usar l’interrail per a viatjar durant un mes sencer per Europa o aprofitar pocs dies, en ponts o vacances curtes, per a conèixer zones concretes que t’interessi visitar.

L’interrail es pot comprar a qualsevol estació de trens de llarg recorregut i en algunes agències de viatge. No hi ha cap restricció per edat, tot i que sí hi ha vàries escales de preu, en funció de si ets menor de 26 anys (passi jove) o tens 26 anys o més (passi adult).

Pots viatjar als següents països: Alemanya, Àustria, Bèlgica, Bòsnia-Herzegovina, Bulgària, Croàcia, Dinamarca, Eslovàquia, Eslovènia, Finlàndia, Ex República Iugoslava de Macedònia, França, Holanda, Grècia, Hongria, Irlanda, Itàlia, Luxemburg, Montenegro, Noruega, Polònia, Portugal, República Txeca, Romania, Sèrbia, Suècia, Suïssa, Turquia i Regne Unit.

Més informació a: www.interrailnet.com  i en el telèfon 902320320


Feu un comentari so far
Deixa un comentariDeixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s