LA FACTORIA JOVE DE CAN MASSALLERA


FORMACIÓ PER A JOVES 2010 by joventut
Març 10, 2010, 3:35 pm
Filed under: Activitats formatives

Ja és oberta la inscripció a la nova edició del CURS DE MONITORS I  MONITORES D’ACTIVITATS DE LLEURE INFANTIL I JUVENIL que es realitzarà a Can Massallera del 9 d’abril al 2 de juliol  de 2010.

Aquest curs està adreçat a Joves de 18 a 30 anys  que realitzin  o vulguin realitzar  tasques de monitors/es en esplais, casals i colònies d’estiu, menjadors escolars, activitats extraescolars. A partir d’una metodologia activa es treballaran els aspectes com:  educació en el temps lliure, els plantejaments i el objectius educatius,  els infants i adolescents: desenvolupament psicològic, salut, vida en grup,  activitats de vacances, tècniques d’expressió, d’animació,  d’excursionisme i natura,…

El curs consta de 108 lectives i 150 hores de pràctiques, les hores lectives es faran els divendres a la tarda (de 17 a 21 h.) i els dissabtes al matí (de 10 a 14 h.) i 1 dijous al mes a la tarda.

Un cop acabat tot el procés amb avaluació positiva s’obté el diploma de monitor/a d’activitats de lleure infantil i juvenil atorgat per la Secretaria de Joventut de la Generalitat de Catalunya. La data límit d’inscripció és el 6 d’abril de 2010.

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

SERVEI D’INFORMACIÓ JUVENIL EL PUNT

LA FACTORIA JOVE DE CAN MASSALLERA C. Mallorca, 30

Tel. 93 652 98 43 A/e: elpunt@santboi.cat   

Dilluns i divendres de 10 a 14 hores i de dilluns a dijous de 16 a 20 hores

Les places són limitades.


4 comentaris so far
Deixa un comentari

Hola, jo aquest any faig 31 anys, podria fer el curs?? i si aquest curs es per gent que està a l’atur o treballant o no té res a veure??
Moltes gràcies.

Comentari per MªAngels

Hola MªAngels,
El curs de monitors/es està adreçat a joves de 18 a 30 anys, és indiferent si s’està a l’atur o en actiu. De totes maneres, el curs ja està tancat. Tot i axí, et recomanem que consultis els cursos de formació ocupacional de Coressa (www.coressa.cat ) que també oferta un curs de monitors en el lleure i en aquest cas si que va adreçat a persones que estan a l’atur.
Gràcies i fins aviat

Comentari per joventut

Hola, tinc 15 anys y magradaria fer aquest curs de monitor, ho podria fer¿?

Comentari per kevin

Hola,

Per poder fer el curs de monitors/es en el lleure infantil i juvenil és imprescindible tenir mínim 18 anys.

Fins ara.

Comentari per joventut




Deixa un comentari