LA FACTORIA JOVE DE CAN MASSALLERA


En Concert… obre fira amb la Fundación Tony Manero by ulrichriera
Novembre 24, 2009, 4:36 pm
Filed under: Cultura

Després de 10 anys de carrera musical la Fundación Tony Manero arriba a la ciutat per actuar en el marc d’En concert, a Sant Boi… Ens han divertit d’allò més tot recordant-nos l’estètica i la música disco dels anys 70 i ens han delectat ballant al ritme del famós film Saturday night fever, en altres ocasions també s’han atrevit amb el hip-hop o el breakbeat i, fins i tot, la salsa disco.

Ara, però, vénen a presentar un projecte que definiesen com una barreja de formats artístics inspirat en el cinema afroamericà dels 70 que incloïa bandes sonores amb una forta influència de la música funk. Pandilleros és el nom de l’espectacle que la Fundación ha concebut com una banda sonora de cinema d’una pel·lícula imaginària. Us trobareu, doncs, amb un espectacle de música, teatre i cinema, a càrrec de deu músics amb una reconeguda trajectòria que s’ho passen d’allò més bé dalt de l’escenari.

Tot coincidint amb el concert de la formació de l’Hospitalet, un grup de teatre serà l’encarregat de dur a terme una performance amb l’objectiu de cridar l’atenció dels joves sobre la necessitat de prevenir la sida i altres malalties de transmissió sexual. L’acció continuarà des de Can Massallera pels carrers de la zona d’oci del municipi.

Anuncis

Feu un comentari so far
Deixa un comentariDeixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s