LA FACTORIA JOVE DE CAN MASSALLERA


Vols aprofitar l’estiu al màxim? by ulrichriera
Març 25, 2009, 3:40 pm
Filed under: Activitats formatives, Estudis

estudiar-a-lestiu

Les vacances són una bona ocasió per formar-se. Pots aprofitar per aprendre a tocar la guitarra, descobrir la història d’un altre país o millorar els idiomes. Entre el juny i el setembre, institucions i entitats ofereixen tot de cursos i propostes formatives ben diverses i de durada variable. En trobaràs per tots els gustos.

 

Les activitats d’estiu a la universitat són un bon exemple. Gairebé totes les universitats organitzen cursos d’estiu que poden complementar les assignatures dels teus estudis. L’horari no és tan dens com durant el curs, la programació inclou activitats de lleure i, fins i tot, n’hi ha que es fan per Internet. Molts cursos són reconeguts com a crèdits de lliure elecció. Trobaràs tota la informació al web de la teva universitat!

 

A més, molts centres cívics i associacions organitzen cursos, seminaris i tallers perquè et puguis iniciar o puguis aprofundir, més lúdicament, en diversos àmbits d’interès (cultura, salut, arts plàstiques, natura, humanitats, música, expressió corporal…). Alguns links on trobaràs una gran oferta són:

 

Servei d’Ocupació de Catalunya

Formació a distància

Aprendemas.com

Educaweb.com

Geocursos.com

 

I, per descomptat, aprendre idiomes! Trobaràs una gran varietat de cursos que ofereixen un bon nombre d’acadèmies: n’hi ha d’intensius o també estades a l’estranger per a perfeccionar idiomes. Tu tries la teva opció: aprendre idiomes a Catalunya, practicar per internet o fer el salt i marxar a l’estranger a aprendre algun idioma en primera línia:

 

Escola d’Idiomes de Catalunya

Centres d’Aprenentatges de Llengües

 

Aprofita!

Anuncis

Feu un comentari so far
Deixa un comentariDeixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s